Gardinstenger og gardinskinner

Hos Weba finner du et bredt utvalg av alle typer gardinstenger, gardinskinner og gardinoppheng.
Klikk på bildene under og du kan se nærmere på de produktene du er interessert i.

 

WEBA tilbyr et stort utvalg - alt fra klassiske gardinstenger i tre og ekte messing til moderne gardinstenger i metall og akryl, og samtidig har vi et stort sortiment i dekorative gardinskinner med enddekor, som har glidere istedenfor ringer og dermed er mer praktisk i bruk.

TRESTENGER - serien Ø35 CLASSIC er en del av vårt omfattende program i Classic trestenger. Denne serien kommer i forskjellige tykkelser, ø28, ø35, ø45 og ø63mm, og leveres i et unikt fargeutvalg med 17 forskjellige malte farger i tillegg til 6 beisfarger. Classic-serien kan også spesialmales etter din egen fargekode hvis du har behov for en spesiell fargetone som skal matche interiøret. I tillegg kan vi tilpass alle våre trestenger til karnapp og hjørneløsninger. Spør oss om pris.    

METALLSTENGER - Både farger, design og dimensjoner kan vi tilby i et stort utvalg som passer inn i alle stilretninger og innredningsbehov i dagens motebilde. Alt fra smijernsstenger, antikk messing, stålstenger, krom og akryl. Behovene er mange - men i våre kolleksjoner er det aldri vanskelig å finne den beste løsningen.

EKTE MESSING STENGER - Med denne eksklusive kolleksjonen kan man dekorere både klassiske og moderne interiører, og finne supplerende tilbehør som rosetter, bøyler og gardinholdere som gjør kolleksjonen komplett. Alle gardinstenger og tilbehør i denne serien leveres i brennlakkert messing, og holder seg like fin i år etter år uten at de skal pusses eller annen form for vedlikehold.

DEKORSKINNER - Tradisjonelle gardinskinner har gjennomgått en liten revolusjon, og kan i dag tilbys med flotte detaljer som matcher dagens moderne interiørtrender. Borte er ringene som lager mye støy. På disse gardinskinnene er de erstattet av glidere og funksjonelle holdere som ikke hindrer gardinenes vandring. Disse gardinstengene har glideskinner og gardinene kan trekkes forbi alle holderne med lydløs betjening.