Gardinstenger, gardinoppheng og solskjerming
Utvendig Terrasse solgskjerming

Solskjerming ute

Utvendig solskjerming

Weba er importør av utvendig solskjerming fra bl. a. Resstende, som er en av Italias ledende produsenter av rullegardiner.

Resstende har spesialisert seg på utvikling og produksjon av tekniske rullegardiner til utvendig solskjerming, og har gjort stor suksess blant designere og arkitekter.

Selskapet var en av de første produsentene i solskjermingsbransjen som innførte CE-merking av sine produkter, og har siden 1999 hatt CE-sertifisering på alle sine motoriserte rullegardiner. Utvendig sol-       skjerming fra Weba har ikke løse snorer eller kjeder og tilfredsstiller derfor kravene til barnesikring i samsvar med EU-standard EN 13120.

For mer informasjon om våre utvendige solskjermingsprodukter, se vår produktkatalog til høyre eller ta kontakt med oss eller en av våre forhandlere.  Se mer på Resstende sine nettsider: www.resstende.com      

Klikker du på bildet til høyre kan du finne inspirasjon og se alle mulighetene med Weba utvendig Solskjerming...!

Hos Weba finner du løsninger til de fleste typer utvendig solskjerming 

SOLSKJERMING TIL TERRASSER

System L1 er en utvendig rullegardin utviklet spesielt for avskjerming av store vinduer og utvendige arealer og egner seg utmerket til anvendelse på terrasser. Systemet har kraftige styrekabler og beslag som kan monteres direkte i gulv, alt i rustfritt stål, og er meget vindbestandig. Betjening med motor eller sveiv.

Se datablad for Resstende System L1.

Les mer her - se Resstende company profile,

 

SOLSKJERMING TIL BALKONGER 

Elegant rullegardin designet spesielt for utvendig bruk. Leveres med wirestyring i rustfritt stål. Finnes i mange modeller, med eller uten kassett, motorisert eller med sveivbetjening, og stort utvalg beslag, tak/vegg/gulv, i rustfritt stål. Tåler godt vind og egner seg utmerket til     solskjerming av balkonger i borettslag og sameier.

Se vår brosjyre om Solskjerming av balkonger.

 

SOLSKJERMING TIL HAGESTUER 

Både system Z og system L1 er meget velegnete systemer til utvendig solskjerming av hagestuer. System Z er en utvendig rullegardin med ZIP system med kassett og sideprofiler der duken ved en sinnrik festeanordning alltid holdes på plass inne i sideprofilene. Systemet er særdeles motstandsdyktig mot vind, og betjenes med sveiv eller motor,

Se datablad for Resstende System Z.

Vi kan bistå med måltaking og montering i Oslo og Østlandet og i Bergen og sentrale deler av Vestlandet.