Sturle Frøysland

solskjerming til store vinduer

Sturle Frøysland
solskjerming til store vinduer

Rollbox 4180 er et nytt rullegardinsystem for både utvendig og innvendig anvendelse.

Systemet har velkjent Mottura teknologi i toppklasse med 230 Vac motor, kassett, og er spesielt egnet for store vindusflater.

Når systemet installeres utvendig er det en perfekt vindsikker løsning i kombinasjon med solide stålwirer og en nyutviklet vindsikker bunn-profil (BWD block wind device).

Løsningen er EU-sertifisert og godkjent vindsikkert EN 13561:2015 system

 
Rullegardiner+store+vinduer+2.jpg

Rullegardin Rollbox 4180 kommer med en elegant kassett i bredde 180 x høyde 202,5mm, og gjør det mulig å produsere rullegardiner helt opp til 600cm høyde.

Systemet kan da leveres med bredder opp til 380cm.. Og motsatt - hvis bredde på vinduene er 600cm - kan høyde være opp til 300cm.

Til utvendige installasjoner kan systemet utstyres med vindsikre Wpro sideprofiler. Dette er et zip-system som sikrer at rullegardinen ikke blir skadet i sterk vind.

Alternativt - når man ikke ønsker sideprofiler - kan systemet utstyres med stålwirer. BWD - Block Wind Device - er et nyutviklet låsesystem fra Mottura,som sikrer rullegardinen mot skader ved kraftige vindkast. Dette er et velkjent problem på våre breddegrader og løsningen er genial. Motoren sørger for at bunnprofilen kjøres helt ned på kulelåsen og sikrer at rullegardinen ikke blir tatt av vinden og blir skadet.

Les mer om Utvendig solskjerming her.