Sturle Frøysland

Gardinstenger i spesialfarge

Sturle Frøysland
Gardinstenger i spesialfarge

Ønsker du gardinstenger i en spesiell farge som matcher perfekt til interiøret?

Hos Weba har vi eget malerverksted og kan derfor tilby gardinstenger som vi kan male eller beise nøyaktig i den nyansen du måtte ønske. 

Det er ofte vanskelig å treffe en farge som står godt til gardiner og interiør når man kun har fabrikkenes standardfarger å velge mellom.  Derfor blir fargevalget ofte et kompromiss, uten at man får det til å klaffe helt.  Men hos Weba løser vi dette problemet - mot et lite pristillegg spesialmaler vi både stenger, ringer og tilbehør slik at du får et perfekt resultatet som passer 100% i ditt interiør

 

Ta en titt på bildene under så ser du hvor lekkert det kan gjøres med gardinstenger i en spesialfarge:

Spesialmalte stenger lilla.jpg

ø35 Gardinstang i tre med glideskinne

På bildet over er vist et av våre nyeste produkter der vi har valgt gardinstang i 35mm tykkelse med innlagt glideskinne, slik at du slipper ringer som lager lyd og holdere som er i veien når gardinene skal trekkes frem og tilbake. Tilbehør er i minimalistisk moderne design i krom, børstet stål eller messing.


Spesialmalte stenger grønn.jpg

ø30 gardinstang og ringer i tre med metall tilbehør.

Som vist over har vi her kombinert trestangen med ringer i tre med tilbehør i metall og glass, og resultatet blir en vakker kombinasjon som passer i et klassisk interiør med innslag i moderne stil. Tilbehør i metall kommer i antikk messing, børstet stål og titan.


Spesialmalte stenger blå.jpg

ø28 og ø35 gardinstenger i tre

Både i 28, 35 og 45mm kan vi tilby spesialmaling av vårt store utvalg i klassiske og tidløse gardinstenger. Her finner du et stort utvalg i endedekor som passer alle stilarter og du kan velge den fargen som passer nøyaktig for å matche detaljer i interiøret.


Spesialmalte stenger rosa.jpg

ø30 trestang med messing tilbehør

I denne serien har vi kombinert trestangens store fargespekter med flotte detaljer i ekte messing. Her er mulighetene også mange, med endedekor i ultra moderne stil som vist over, eller om du ønsker det kan du også velge tilbehør i en mer tidløs eller klassisk design


Se under noen aktuelle serier for spesialmaling:

ø28 OG ø35 CLASSIC TRESTENGER

ø28 STANG MED SOPRANO TILBEHØR

ø30 CiITY MED GLIDESKINNE

ø35 TRESTANG MED METALL TILBEHØR