Gardinstenger i metall

Gardinstenger i metall

Gardinstenger i metall

Hos Weba finner du et bredt sortiment i gardinstenger i metall.

Både farger, design og dimensjoner kan tilbys i et stort utvalg som passer inn i ulike stilretninger og innrednings-behov i dagens motebilde.

Alt fra smijernsstenger, antikk messing, stålstenger, krom og akryl. Behovene er mange - men i våre kolleksjoner er det aldri vanskelig å finne den riktige løsningen.

Er du på jakt etter det lille ekstra som gir interiøret særpreg - se vår serie ø20 Prisma, med dekor i ekte Swarowski krystall.

For mer inspirasjon, se vår presentasjon til høyre, eller se produktkatalog for gardinstenger i metall under.

For mer informasjon om våre gardinstenger i metall, ta kontakt med oss eller en av våre forhandlere.

Klikker du på bildet til høyre kan du se våre mest populære serier...!

 

Se norges største utvalg i gardinstenger av metall.

ø30 Soprano

Blant våre serier i metallstenger er Soprano en av de største. Stengene kommer i ø19 og ø30 tykkelse i fargene børstet stål, antikk messing og blank titan. I tillegg finnes det et stort utvalg i endedekor enten i metallfarger, i glass eller i tekstil utførelse.

Se også serien ø20/ø16 Børstet stål dersom du ønsker litt enklere design og tynnere stenger, ø19 Prisma der vi har nydelige endedekor med Swarovsky krystall eller ø19 Design Gifer for deg som vil ha det litt spesielle.       
           

ø30 Artico og ø20 Star

Se også våre lekre gardinstenger i serien ø30 Artico i acryl utførelse med detaljer i stål. eller antikk messing og titan om man kombinerer med tilbehør i Soprano serien.

Ønsker du stenger i krom utførelse finner du det i serien ø20 Star, som også kan leveres i ensfarget hvit og antrasitt. eller i kombinasjon med detaljer i krom.              

Hos WEBA finner du Norges største utvalg i metallstenger, se mer i WEBA-katalogen under.                                              

ø20 Stilé og ø30 Elegance

I smijernsstenger har vi 3 flotte serier,: ø20 Stile som kommer i sort, sort med sølv, elfenben med gull og antrasitt. 

ø30 Smijern har vi en flott serie i sort, som kan kom-bineres med et stort utvalg endedekor i mange utførelser og farger.    

Og hvis du ønsker gardinstenger i rust, kan vi tilby serien ø30/ø20 Elegance som også har et stort utvalg i spennende tilbehør.