Dekorskinner

gardinskinner med dekor

Ønsker du et moderne uttrykk i ditt hjem er dekorskinner fra Weba et spennende alternativ. 

Tradisjonelle gardinskinner har gjennomgått en liten revolusjon, og kan i dag tilbys med flotte detaljer som matcher dagens moderne interiørtrender.

Borte er ringene som lager mye støy. På disse gardinskin-nene er de erstattet av glidere og funksjonelle holdere som ikke hindrer gardinenes vandring.

Et godt eksempel er ø20 Round - et meget elegant system som også er vår toppselger i denne kolleksjonen.

Til høyre ser du en presentasjon for mer inspirasjon. Under kan du se og laste ned produktkatalogen med detaljinformasjon om våre dekorskinner.

For mer informasjon om våre dekorskinner, ta kontakt med oss eller en av våre forhandlere.

Klikker du på bildet til høyre kan du se våre mest populære serier...!

SE vårt flotte utvalg i gardinskinner med dekor

Metro

Her er vist vår elegante serie Metro skinne, som kan leveres i alu-farge, krom eller hvit.  Profil 34 x 14mm.           Endedekorene kommer i flere forskjellige design og materialer.

I tillegg til metall-spydene leveres disse også  i rasin med marmorerte mønstre eller i tre i fargene kirsebær, wenge eller eik.

urban

Urban skinnen er en spennende løsning som kan leveres med detaljer i krom som alternativ til  de ensfargede. Profil 20 x 20mm.

Skinnen kommer i fargene hvit, sort eller antikk messing, og systemet kan leveres med doble holdere slik at 2 skinner utenpå hverandre er mulig.                          

I tillegg kan Urban skinner leveres med snortrekk.

ø20 og ø16 round

Vår serie i ø20 Round er en av våre toppselgere, og gir med sin slanke profil og de nette endedekorene et  flott og minimalistisk uttrykk.

Profilen er 20mm i diameter og kommer i aliu-farge, krom og titan, i tillegg til hvit som kan leveres på bestilling fra Italia.                                                  

Se også ø16 Round, vår supertynne profil i samme serie.