Sturle Frøysland

Plissegardiner til tak og skrå vinduer

Sturle Frøysland
Plissegardiner til tak og skrå vinduer

Plissegardiner er en smart og anvendelig løsning som solskjerming til skråtak og mønevinduer.


Plissegardin med skrå topp til gavl eller mønevinduer.

Weba Lux Plissè er systemet som benyttes for å løse alle problemvinduer der konvensjonell solavskjerming ikke kan anvendes. Spesielt til gavl- og mønevinduer er Lux Plisse i Slope utførelse en smart løsning, som muliggjør betjening av gardinen også i skråfeltet.

Både 3 -4 og 5-kantede vinduer kan løses med denne modellen. Systemet leveres i de fleste modeller med betjening av gardinen også i skråfeltet, slik at den kan trekkes helt opp. Lux Plissè leveres med profiler i hvit, sort, beige, alu-grå eller antrasitt-grå.

MÅLTAGING Til Lux Plissè Slope skal det alltid oppgis nisjemål for modeller som monteres innvendig i karm, og produksjonsmål for modeller som monteres på vegg. Husk at vi må ha mål på alle vinduets kanter. Også skråfeltet.

Plissegardiner-takvinduer.jpg
Plisse+Modellet+til+m%C3%B8nevinduer.jpg

Plissegardin til skråtak

Lux Plissè i type Takvinduer er modellen som benyttes i skråtak. Denne plissègardinen betjenes kun med et håndtak og blir stående der man plasserer den. Weba Lux Takvinduer kan benyttes både til vinduer i skråtak, som f. eks. VELUX takvinduer, men like gjerne på vanlige vinduer når man ønsker å benytte seg av dette systemets mange spesielle betjeningsmuligheter.

Velg mellom betjening ovenfra og ned, nedenfra og opp, eller “svevende” som har begge disse funksjon-ene. Man kan også få denne modellen med 2 gardinpakker (1 oppe og 1 nede) dersom man ønsker en “dag og natt” løsning.

Lux Plissè type Takvinduer betjenes kun med et håndtak og blir stående der man plasserer den. Wirene er på denne modellen plassert helt ute i sidene.

Lux Plissè leveres med profiler i hvit, sort, beige, alu-grå eller antrasitt-grå.

MÅLTAGING Til denne modellen skal det alltid oppgis nisjemål når gardinen monteres innvendig i karm, eller produksjonsmål når den monteres på vegg. Til skrå- og VELUX takvinduer: oppgi VELUX nummer eller glassmål.

Plisse+til+skraatak.jpg
Plisse+Modellet+til+skr%C3%A5tak.jpg

Plissegardiner til takvinduer

Til flate tak benyttes samme modell som til skråtak, men systemene er oppspent med wirer som gir god styrke som er nødvendig for denne type installasjoner. Disse plissègardinene betjenes med en betjenings-stang og friksjonen i systemet gjør at de blir stående der man plasserer dem.

Lux Plissè leveres med profiler i hvit, sort, beige, alu-grå eller antrasitt-grå.

MÅLTAGING Til denne modellen skal det alltid oppgis nisjemål når gardinen monteres innvendig i karm, eller produksjonsmål når den monteres i tak/vegg. Til skrå- og VELUX takvinduer: oppgi VELUX nummer eller glassmål.

Plisse+til+takvinduer.jpg
Plisse+Modellet+til+takvinduer.jpg