Solskjerming - Ny Faber kolleksjon 2017

Solskjerming - Ny Faber kolleksjon 2017

vi har nå fått en helt Ny kolleksjon på Faber Solskjerm-ing og kan love deg at her er det mange flotte og spen-nende stoffdesign. kolleksjonen er nå oppdatert med nye farger som passer utmerket inn i dagens interiør-trender.

Det er med stor glede vi kan presentere vår nye Faber-kolleksjon 2017. Bøkene kommer i helt ny design og har fått mye større tekstilprøver enn tidligere slik at de vil være lettere å arbeide med og ikke minst at du nå vil få et bedre inntrykk av farger og mønstre.

De nye bøkene er også mer praktisk bygget opp slik at alle prøver nå kan tas ut av bøkene. Prøvene er også merket med løpende nummerering for at det skal være lettere å holde orden og enkelt for deg å sette prøvene inn på riktig plass etter bruk.
 

Den nye kolleksjonen gjelder fra 1. mars.

Alle design som ikke fortsetter i den nye kolleksjonen vil kun være tilgjengelig så lenge de er på lager. Mange av de gamle designene utgår og mye nytt har kommet inn, nesten 50% av prøvene er nyheter, så vi vil anbefale alle våre forhandlere å gå til anskaffelse av den nye kolleksjonen. 

Og bøkene er fullspekket med nyheter.

Til sammen i hele kolleksjonen er det nå kommet inn hele 235 nye design, og samtidig er det ryddet kraftig opp slik at 359 design utgår. Dette betyr at den nye FABER-kolleksjonen nå er mer aktuell enn noensinne, og har fått en strammere og mer spisset profil i forhold til dagens fargetrender. Samtidig er det satt av god plass i de nye bøkene til nyheter, som vil bli sendt ut til alle våre forhandlere fortløpende etter hvert som kolleksjonen fornyes. Klikk på linken så kan du gå inn på FABER's hjemmeside og se den nye kolleksjonen her.

Faber bøker 2017

Kolleksjonen består av: 

Lamellgardiner - Rullegardiner - Multishade - Duette - Plissegardiner - Mørklegging - Persienne vifte
og Faber veske.