Sturle Frøysland

Gardinstenger i akryl - passer til allle farger

Sturle Frøysland
       Gardinstenger i akryl -               passer til allle farger

Med gardinstenger i akryl fra weba kan du la kreativi-teten få fritt spillerom og lage din egen helt unike gardindesign. 

Vår serie ø30 Artico har de siste årene vært en av våre toppselgere - med sin transparente utførelse er dette en meget anvendelig gardinstang som vil passe i de fleste  interiører uavhengig av fargevalg. Samtidig som akrylstangen vil ta opp noe av veggfargen bak, vil den glassaktige overflaten reflekteres av lyset og gi et nydelig og eksklusivt uttrykk.

Gardinstangen i ø30 Akryl er gjennomsiktig og vil derfor passe til veggfargen uansett hvilken farge du har valgt. Og tilbehør som ringer, holdere og endedekor kan leveres i enten børstet stål, antikk messing eller blank titan, som du kan velge alt etter hvilken fargetone du ønsker å fremheve i interiøret. Ringene kan være transparente eller i metallfargen, så her har du mange muligheter for å matche gardinstangen med gardinene, eller andre materialer og pyntegjenstander du allerede har i huset. Stilen designer du selv - og med vårt store utvalg av tilbehør til denne serien er det utrolig enkelt å skape et nydelig resultat.

Men vær obs på at akryl er et mykt materiale og det er derfor nødvendig å ha kortere avstand mellom holderne enn på andre gardinstenger. Maksimum avstand mellom holderne skal ikke være mer enn 100 -120cm. Til stanglengde 150cm kan man likevel bruke 2 holdere, men de må da flyttes litt inn fra endene på stangen, og så henger man 2-3 ringer på utsiden av holderne slik at gardinene henger jevnt hele veien. På større stenger må benyttes 3 eller flere holdere.

Det er også viktig å være obs på at gardinstenger i akryl ikke kan henge for nærme varme spotter eller downlights. Varmen fra denne type belysning kan forårsake at stengene mykner og "sagger" litt på midten. Avstanden fra varmekilder må derfor alltid være minimum 50cm.


Ø30 AKRYL MED TILBEHØR I BØRSTET STÅL

 Ø30 AKRYL MED TILBEHØR I ANTIKK MESSING

Ø30 AKRYL MED TILBEHØR I TITAN


SE alle de flotte mulighetene med gardinstenger i akryl fra weba

Ø30 GARDINSTANG I AKRYL MED STÅLFARGET TILBEHØR
Her er vist den gjennomsiktige akrylstangen sammen med endedekor fra serien Artico, med detaljer i børstet stål. 

Ø30 GARDINSTANG I AKRYL FÅR DU I 3 FARGER
I tillegg til den helt gjennomsiktige stangen, kan du også få stang med striper i hvit eller sort og endedekor i mønster og farge som passer til.

 

Ø30 GARDINSTANG I AKRYL MED TITAN TILBEHØR

Her er vist den gjennomsiktige akrylstangen sammen med endedekor fra serien Soprano, med detaljer i titan. 

Ø30 GARDINSTANG I AKRYL MED ANTIKK MESSING TILBEHØR
Her er vist den gjennomsiktige akrylstangen sammen med endedekor fra serien Soprano, med detaljer i antikk messing.

 

Ø30 GARDINSTANG I SORT AKRYL MED TITAN TILBEHØR
Her er vist den sorte akrylstangen sammen med endedekor fra serien Soprano, med detaljer i titan.