Sturle Frøysland

Gardinstenger med glideskinne

Sturle Frøysland
Gardinstenger med glideskinne

Se vårt flotte utvalg i gardinstenger med glideskinner, ingen ringer som lager støy og gardiner som glir lett og lydløst i gardinskinnen. Og ikke minst - gardinene kan du trekke gjennom holderne.

På bildet over er vist vår nyeste serie i ø35 Trestenger i ekte eik med glideskinne. Denne serien kan leveres med endedekor og holdere i metall eller i tre - her kan du velge selv hva som passer best.

Dekorskinne Urban.jpg

dekorskinne urban

Dekorskine Urban kommer i firkantet utførelse 20 x 20mm, og leveres i sort, hvit eller antikk messing utførelse. Holdere og endedekor leveres med krom dekor eller ensfarget i skinnnefargen

Dekorskinne ø 20 Round.jpg

Dekorskinne round

Dekorskinne Round leveres i to tykkelser, ø20 eller ø16 mm. Ø 20 fås i 4 farger, blank alu, matt alu, hvit eller titan. Ø16 skinne leveres i blank eller matt aluminium.

Forside Metro.jpg

dekorskinne Metro

Metro er en litt bredere profil og kommer i matt alu utførelse i 34 x 14mm. I denne serien har vi et stort utvalg i endedekor, både i metall og tre utførelse.

Forside City.jpg

Dekorskinne City

Denne serien kan leveres i et meget stort utvalg i farger på stengene som er i 30mm tykkelse. Vi kan til og med spesialmale stenger i den fargen du måtte ønske.

Forside trestenger ekte eik med glideskinne.jpg

Dekorskinne ekte eik

Dette er vårt nyeste tilskudd i serien Dekorskinner. Stengene er i 35mm ekte eik som vi beiser på vårt eget malerverksted, og kommer i 6 flotte interiørfarger i Jotuns interiørbeiser. Tilbehøret leveres i metall i fargene messing, børstet stål og krom.