Sturle Frøysland

Skodder fra verdens ledende produsent

Sturle Frøysland
Skodder fra verdens ledende produsent

skodder fra norman er verdens MEST SOLGTe shutters og leveres i en kvalitet som er helt uovertruffen. husk på at når du investerer i skodder skal de helst vare i mange, mange år og da er kun det beste godt nok.

Vi kan nå tilby et flott utvalg i vindusskodder eller shutters fra en av verdens ledende produsenter - Norman Europe. Når du skal investere i skodder, som gjerne koster litt mer enn vanlige gardiner eller solskjerming, er det viktig at du får en kvalitet som tåler daglig bruk i år eter år. Det kan vi garantere at du får med shutters fra Norman, som er verdens største produsent av vindusskodder og trepersienner.

Den nydelige kvaliteten i disse skoddene oppnås gjennom utvelgelsen av førsteklasses materialer og solide og holdbare håndtverksmetoder, og til slutt en møysommelig prosess med påføring av mange tynne lag med beis eller maling som pusses for hånd mellom hvert strøk.

Resultatet blir en nydelig finish med en gjennomsiktig og dyp glans. Alle skodder fra Norman leveres med en patentert polypropylen overflatebehandling som har en utrolig styrke mot skader, er usedvanlig lett å rengjøre, og som har en unik fargefasthet som gjør at skoddene selv etter mange år ikke vil gulne eller falme. Denne lakken tåler både høye temperaturer og høy luftfuktighet og gjør at skoddene også kan brukes på badeværelser uten å ta skade av det.

Se mer på Norman sine nettsider: www.normanshutters.com

Se vår brosjyre WEBA Shutters by Norman


shutters fra norman - kvaliteten ligger i detaljene.

LAKK SOM IKKE GULNER.

Alle skodder fra Norman leveres med en patentert polypropylen overflatebehandling som gir god beskyttelse mot skader, er uvanlig lett å rengjøre, og har en unik fargefasthet som gjør at de selv etter mange år ikke vil gulne eller falme.

Denne lakken tåler høye temperaturer og luftfuktighet og gjør at skoddene gjerne kan brukes på badeværelser uten å ta skade av det.

KVARTSKÅRETE LAMELLER

Der andre produsenter leverer flatsagde lameller som lett kan vri seg, bruker Norman kvartsaget treverk i alle skodder som er produsert i white teak. Denne metoden gir mye tettere porer i treverket, et nydelig resultat når skoddene beises, og mindre risiko for vridning.

I Silk wood og MDF bruker norman lameller i MDF som er 100% stabilt treverk og ikke utsatt for vridning av lamellene.

STABILE RAMMER

Alle skodder fra Norman kommer  med laminert treverk som forsterker rammene.

Det betyr at rammene har en kjerne som består av mange lag med treverk som er limt sammen og dermed forhindrer at rammene blir skjeve eller kan vri seg.

Resultatet er livslang varighet og stabilitet og en skodde som vil tåle daglig bruk i år etter år uten å svekkes.

SOLIDE HJØRNERSKJØTER

Den desidert mest holdbare sammenføy-ning av hjørner i rammer av treverk oppnås med såkalt "hull og tapp" skjøting, det vil si at den ene rammen har en tapp og den andre et hull, som så limes sammen.

Mens andre produsenter bruker plugger til rammeskjøtene, anvender Norman alltid denne holdbare metoden, som har vist seg å tåle tiår etter tiår med daglig bruk av skoddene.