Gardinskinner med dekor

Gardinskinner med dekor

i vår serie dekorskinner finner du vårt store utvalg i Moderne gardinskinner som nå kommer i mange flotte design og utførelser. serien består av glideskinner med dekorative endestykker og holdere, der ringene er erstattet med glidere som gir bedre funksjon.

Funksjonelle glideskinner i dekorativ utførelse.
Utviklingen de siste årene har gitt oss mange nye typer gardinoppheng, og dekorskinner fra Weba er et spennende alternativ for deg som ønsker et moderne uttrykk i ditt hjem.. Tradisjonelle glideskinner har nå gjennomgått en liten revolusjon, og kan i dag leveres med spennende detaljer som matcher både dagens moderne interiørtrender og mer tidløse interiørstiler. 

Borte er ringer som lager mye støy og holdere som har hindret betjeningsmulighetene. På disse systemene er de erstattet av glidere og funksjonelle holdere som gjør at du kan trekke gardinene for i hele stangens lengde uten problemer

Et godt eksempal er ø20 Round – et meget elegant system.som også er vår toppselger i denne kolleksjonen. Round kommer i alufarge, blank aluminium og titanium.