solskjerming av Takvinduer og vinterhager

solskjerming av Takvinduer og vinterhager

solskjerming med hi-tech takløsninger

Solskjerming til takvinduer setter store krav til varme- og lysdemping for å kunne oppnå et behagelig inneklima. I rom med store glassflater i taket kan varmen bli nesten uutholdelig. For alle områder der skarpt og ubehagelig sollys er et problem vil solskjerming med Screen-dukene være den optimale løsningen. Med disse dukene reduseres lys- og varmeinnslipp til et behagelig nivå samtidig som du beholder utsikten. Mottura Hi-Tech solskjerming kan også leveres med tette eller helt mørkleggende tekstiler.

Mottura har utviklet avanserte løsninger som gir svært gode solskjermingsmuligheter for disse problemvinduene. “Garden”-systemene har langsgående skinner i sidene med tverrspiler som duken festes til. Betjening med kjede, sveiv eller motor. Alle typer Hi-Tech Takløsninger fra Weba tilfredsstiller kravene til barnesikring av solskjerming i samsvar med EU-standard EN 13120.

GARDEN 431/1
Dette systemet leveres med kjedebetjening, til vindusfelter med max 2,0m bredde og 6,0m lengde.

GARDEN 431/2
Dette systemet betjenes med sveiv, og kan bues. Max bredde 2,0m og maks lengde 6,0m.

GARDEN 451 og 551
Garden 451 og 551 er systemer som benyttes når en  motordrevet Skylight-løsning er påkrevet. Systemene har beltedrift som sikrer optimal funksjon og leveres  med innebygget mottaker for fjernkontroll.

Max kapasitet 451: opp til 3,0 m bredde og 10,0 m lengde.
Max kapasitet 551: opp til 5,6 m bredde og 14.0 m lengde