Rullegardiner til innvendig solskjerming

Rullegardiner til innvendig solskjerming

Innvendig solskjerming med WEBA rullegardiner

Rullegardiner er den eldste form for solavskjerming, men går likevel aldri av mote. Med sin enkle og tidløse design er rullegardinen en aktuell og tidsriktig løsning som innvendig solskjerming både i klassiske og moderne interiører. I moderne boliger med store vindusflater har innvendig solskjerming med screen duk blitt et veldig aktuelt produkt, som både lar deg beholde utsikten og samtidig kan virke varmedempende, redusere innsyn og beskytte mot falming av møbler og tekstiler.

Weba Rullegardiner til innvendig solskjerming kommer i et stort utvalg i mer enn 140 forskjellige farge- og stoff-varianter. Her kan du velge betjening med fjær eller kjede, forskjellige tunge-avslutninger og flere typer lærstropper som lar deg tilpasse rullegardinen etter din egen personlige smak.

Weba Rullegardiner til innvendig solskjerming leveres i 3 forskjellige utførelser, Futura, Large og Skylight, som alle kan leveres med Kassett og sideprofiler når du har behov for mørklegging. Alle systemene kan også leveres med Screen duk slik at du også kan beholde utsikten. Les mer om Screen solskjerming her.

Modell Futura leveres standard med skjult bunnprofil innsydd i duken, men bunnprofil i metall og metall kjede kan leveres mot et lite tillegg i pris.

Modell Large leveres standard med metall bunnprofil i hvit, alufarge eller sort.

Alle typer Rullegardiner fra Weba tilfredsstiller kravene til barnesikring av innvendig solskjerming i samsvar med EU-standard EN 13120.

Design av weba rullegardiner til innvendig solskjerming

Futura Rullegardin med gjennomsiktig duk

Solskjerming

Rullegardin med blackout mønstret duk

Solskjerming

Rullegardin i kassett og sideprofiler

Solskjerming

Futura Rullegardin med lærstropper

Solskjerming