Solskjerming med innvendige rullegardiner

Solskjerming med innvendige rullegardiner

Solskjerming med Hi-Tech rullegardiner

Weba Hi-Tech Rullegardiner tilbys i et stort utvalg sofistikerte tekstiler med unike egenskaper for varmedemping og gjennomsiktighet. For alle områder der skarpt og ubehagelig sollys er et problem vil solskjerming med Screen rullegardiner være den optimale løsningen. Screen-dukene reduserer lys- og varmeinnslipp til et behagelig nivå samtidig som du bevarer utsikten og unngår falming av møblene.

I alle innemiljøer vil lyset være et avgjørende element for komfort og produktivitet. Skarpt sollys og reflekser er en hovedårsak til tretthet og irritasjon i øynene. Solavskjerming med Screen tekstiler vil derfor være et uvurderlig hjelpemiddel for å oppnå en effektiv filtrering og demping av sollyset. Resultatet blir et behagelig innelys uten blending og generende reflek-ser på dataskjermer. UV-strålene i sollyset er også ansvarlig for misfarging og falming av tepper, møbler, tekstiler og gulv. Med Screen solavskjerming fra Weba vil 85-95% av UV-strålene bli effektivt utestengt.

Varmekontroll.
Avhengig av tekstiltype og farge kan temperaturen i et rom senkes med 5 C til 15 C ved å avskjerme mot direkte sollys. Weba Screen tekstiler kan redusere behovet for avkjøling med air-conditioning med mellom 1/4 og 1/3 når de brukes som innvendig solskjerming. Som utvendig avskjerming kan energibehovet til avkjøling reduseres med opp til 60%.

Skap en vakker atmosfære.
Farger bestemmer stemningen i et rom ved å gjøre den  varm, kald eller temperert. Fargen på en rullegardin vil derfor være en komfortfaktor i seg selv. En hvit eller grå tekstil vil ikke endre fargespekteret på lyset som slipper inn i rommet, atmosfæren vil være myk og naturlig. Derimot vil solskjerming med kraftige farger på gardinene endre vår oppfatning av lyset. Blå gir en følelse av kjølighet mens gult skaper et inntrykk av varme.

Våre tekstiler til Screen solskjerming ligger derfor i et nøytralt fargespekter i hvit, grå, brunt og koksgrå som sørger for at fargene i rommet ikke vil endres, men vil oppleves som myke og naturlige når solstrålene filtreres gjennom duken.

Barnesikring: Alle typer Hi-Tech Rullegardiner fra Weba tilfredsstiller kravene til barnesikring av solskjerming i samsvar med EU-standard EN 13120.

Design

Naked look - Hi-Tech rullegardiner kan leveres med flotte metall beslag og matchende bunnprofil i alu-farge eller krom. Standard beslag i plast kommer i 4 farger, hvit grå, brun og sort, og med kjeder og bunnprofiler som kan leveres i de samme fargene. Med dekorbeslag og dekorbrett Eclisse, gir denne serien uendelige muligheter for å designe Weba Hi-Tech rullegardiner med  utsøkte detaljer som passer perfekt inn i ditt interiør.