Plisségardiner til innvendig solskjerming

Plisségardiner til innvendig solskjerming

innvendig solskjerming med weba Plisségardiner

Plisségardiner fra Weba løser behovet for gardiner og innvendig solskjerming i ett produkt! Med sin stofflige fremtoning gir Plisségardinen en svært elegant og myk filtrering av lyset og demper både lys og varmeinnslipp til et mer behagelig nivå.

Vårt store utvalg med langt over 100 forskjellige farger og materialer gjør det enkelt å velge innvendig solskjerming med riktige farger og design til ethvert rom.

Weba Lux Plisségardiner leveres i 3 hovedtyper; snorbetjening, håndbetjening (såkalt "svevende" modell) og Cordless som er uten synlige snorer.

Tekstilene til Plisségardiner leveres i 2 hovedtyper, Enkel duk som har huller til snorene eller Duette duk som er dobbel med skjulte snorer. Begge typer kan også
leveres med varmereflekterende aluminium bakside, eller som lystett gardin.

Alle plissè-stoffene er teflon-behandlet, og således smuss-avvisende. Skal kun rengjøres med lunket vann - bruk aldri sepe! 

Weba Plisségardiner til innvendig solskjerming leveres valgfritt med profiler i hvit, aluminium, beige, antrasitt-grå eller sort.

Til spesialløsninger som møne- , buevinduer og skråvinduer etc. har vi et stort utvalg modeller til innvendig solskjerming som passer til de fleste typer "problemvinduer".

Alle typer Plisségardiner fra Weba tilfredsstiller kravene til barnesikring av innvendig solskjerming i samsvar med EU-standard EN 13120.

se våre forskjellige typer av plisségardiner

LUX PLISSÈ TAKVINDUER

Lux Plissè i type Takvinduer er en modell som kan benyttes i alle skråtak og flate tak eller også til vanlige vinduer når man ønsker betjening ovenfra og ned og nedenfra og opp, såkalt "svevende modell".

Denne plissègardinen betjenes kun med et håndtak og blir stående der man plasserer den. Modellen har wirer på hver side og kan leveres med betjeningsstang når man ikke når opp med hånden.

Type Takvinduer benyttes også når plisségardinene skal henge helt inn mot glasset, og siste nytt er nå en ny type med sidelister som limes direkte på glasset når rammene ikke har nok dybde. Les mer her.

Weba Lux Plissè leveres valgfritt med profiler i hvit, beige, alu-grå, antrasitt-grå og sort.

Til disse modellene kreves ingen spesiell barnesikring.

WEBA LUX PLISSÈ FRIHENGER

Weba Plissé Frihenger er systemet som benyttes til alle typer innvendig solskjerming av vanlige vinduer og betjenes med snortrekk. 

Type Frihenger kan også leveres som "svevende modell" når bredden er over 200cm, der type Takvinduer ikke kan benyttes.

En mer avansert modell er type Cordless, som leveres helt uten synlige snorer, og som også er 100% barnesikker. Alle øvrige modeller med snorer i denne serien leveres med godkjent barnesikring.

PLISSÈGARDINER FOR SKRÅ OG TAKVINDUER

Her kan du lese mer om modeller for skrå og takvinduer.

LUX PLISSÈ SLOPE

Til gavl- og mønevinduer er Lux Plissé i Slope utførelse et svært anvendelig system som kan benyttes til alle typer vinduer der en av sidene er skrådd. Både 3-, 4- og 5-kantede vinduer kan løses med denne modellen.

Til alle modeller med snorer medfølger også godkjent barnesikring.

VELUX-VINDUER

Plisségardiner er også godt anvendelig til innvendig solskjerming av Velux-vinduer, og kommer da i en egen kassett som er tilpasset de forskjellige vindustypene. 

Til mørklegging anbefaler vi Duette duk i black-out kvalitet, der snorene ligger skjult inne i duken og derfor ikke har huller som slipper inn lys.