innvendig solskjerming med Persienner i aluminium og tre

innvendig solskjerming med Persienner i aluminium og tre

Se våre løsninger for innvendig solskjerming med persienner

Solskjerming

PERSIENNER I ALUMINIUM

Weba persienner til innvendig solskjerming leveres i et fantastisk utvalg med 59 forskjellige farger med matchende snorer, stigebånd og profiler.

Velg mellom 25, 35 og 50mm lameller i metalliserte farger, treimitasjoner, mønstrete lameller eller perforerte lameller.

Du kan også få Faber Persienner til innvendig solskjerming med monobetjening, endeløs snor eller motorbetjening, og mulighet for brede stigebånd til 50mm lameller.

Solskjerming

TREPERSIENNER

Weba Trepersienner leveres i hele 40 forskjellige standard farger i tillegg til et unikt utvalg i spesialutførelser som kan leveres mot tillegg i pris. Trepersienner fra Weba kan leveres i mange forskjellige lamellbredder.

Du kan velge mellom 25mm - 35mm - 50mm og 70mm og i tillegg kan disse persiennene utstyres med smale eller brede stigebånd og tilpasses etter din egen stil og smak. Et ypperlig valg der solskjerming og persiennen som dekor i interiøret utfyller hverandre. Les mer om WebaTrepersienner her.

Solskjerming

PERSIENNER MED WIRESTYRING

Persiennens unike evne til å regulere nøyaktig ønsket lysinnslipp, kombinert med dens helt spesielle dekorative effekt som et element i interiøret, gjør den til et spennende valg også som innvendig solskjerming til skråvinduer.

Persiennene spennes da opp med en wire i hver side slik at de også kan betjenes når vinduene skrår. 

 

Alle typer Persienner fra Weba tilfredsstiller kravene til barnesikring av innvendig solskjerming i samsvar med EU-standard EN 13120.