innvendig Solskjerming med Lamelgardiner

innvendig Solskjerming med Lamelgardiner

weba lamellgardiner - mer enn bare solskjerming

Lamelgardiner fra Weba leveres i et meget stort modell-utvalg, og kan løse de fleste behov for innvendig solskjerming og romdeling.

I tillegg til de forskjellige inndelingsvarianter til rette vinduer, gir WEBA lamellgardiner også mange spennende innredningsmuligheter som horisontalt og vertikalt buede løsninger. Lamellgardiner er også perfekt for tilpasning av innvendig solskjerming til de fleste typer skråvinduer.

Også til innvendig solskjerming av takvinder er lamellgardiner en meget elegant løsning, og kan leveres med lameller med aluminiums-belagt bakside som har en varmedempende effekt.

Alle varianter kan i tillegg utstyres med motor, der man kan styre både dreining av lameller og åpning/lukking av gardinene. Motorene kan leveres både med fjernkontroll og timer for tidsbestemt styring av lamellene.

WEBA lamellgardiner leveres i en lekker utførelse med buet front og har en unik løsning der lamellene kan parkeres helt ut i siden på skinnen.

Programmet leveres med lameller i et meget bredt utvalg av farver og kvaliteter. Spesielt vil vi fremheve det store utvalget i flammehemmet Trevira CS, som kan vaskes ved 30 grader.

I tillegg leveres Weba Lamellgardiner til innvendig solskjerming både både med black-out og aluminiumsbelagte lameller, med de muligheter dette gir for innredning etter personlig smak og behov.

Alle typer Lamellgardiner fra Weba tilfredsstiller kravene til barnesikring av innvendig solskjerming i samsvar med EU-standard EN 13120.

 

design

Elegant skinne med avrundet front.

Beslagene er skjult i eget spor

Lamellene parkeres helt ut i siden

Ved vindusvask - flytt lamellene dit du vil