Innvendig solskjerming med multishade

Innvendig solskjerming med multishade

Weba Multishade - solskjerming med designfaktor.

Weba Multishade fra Faber er et spennende produkt som kombinerer det beste fra rullegardiner og persienner. Multishade har to lag med semi-transparente striper som kan forskyves for å regulere innsyn og sollys. Når stripene i duken overlapper er det stengt for innsyn og sollys, og når stripene forskyves får du mulighet for å få lys inn og se ut.

Det markerte stripemønsteret i Multishade gir derfor helt nye muligheter for å skape effekter der Multishade blir et iøynefallende designelement i interiøret, samtidig som man får mulighet for å skjerme mot innsyn og dempe sollys ettersom behovene endrer seg i løpet av dagen. I tillegg finnes Multishade også i mørkleggende tekstiler, så dette er en løsning som gir mange muligheter for avansert solskjerming.

Weba Multishade leveres med 3 forskjellige bredder på stripene i tekstilen og i et flott utvalg i klassiske farger og strukturer. Systemet er det samme som på Futura Rullegardiner, og rullen kan også leveres i en elegant kassett som fås i 3 forskjellige farger: hvit, alu og sort, mot pristillegg.

MÅLTAGING

Ved montering inne i nisjen oppgis nisjemål. Weba trekker fra nødvendig klaring. Ved montering på vegg oppgis produksjonsmå

Multishade+bilde.jpg