Gardinstenger, gardinoppheng og solskjerming
skodder til baderom

Skodder

Vindusskodder fra Weba

Vi kan nå tilby Norges beste utvalg i vindusskodder eller shutters fra en av verdens ledende produsenter - Norman Europe. 

Den flotte kvaliteten i disse skoddene sikres først gjennom utvelgelsen av førsteklasses, håndsortert trevirke, og deretter gjennom en møysommelig prosess med påføring av mange tynne lag med beis eller maling, som pusses for hånd mellom hvert strøk.

Resultatet blir en nydelig finish med en gjennomsiktig og dyp glans og hver eneste skodde fra Weba gjennomgår denne arbeidsintensive prosessen som er hemmeligheten for å oppnå den vakre og holdbare kvaliteten som holder seg like fin i år etter år. Se mer på Norman sine nettsider: www.normanshutters.com

  • Topp håndtverksmessig utførelse

  • Håndsortert førstekvaitets white teak eller MDF

  • Spesialformer til alle typer vinduer

  • Stort utvalg i farger

  • Produsert i varig møbelkvalitet

  • Kvalitetsgaranti

Velger du Shutters fra Norman er du trygg -  verdens største produsent - mest solgt -  og unik kvalitet...!       Skodder er dessuten et barnesikkert produkt ifølge EU's forskrift for barnesikring og har ingen snorer som kan skade barn eller dyr. Vi kan bistå med måltaking og montering for kunder i Oslo, Østlandet og i Bergen.

 

10 gode grunner til å velge skodder fra norman

1.  FORSTERKEDE RAMMER - alle skodder fra Norman leveres med laminert treverk i rammene.
Det vil si at rammene består av mange lag med treverk som er limt sammen og dermed forhindrer at rammene blir skjeve eller vrir seg. Dette betyr livslang varighet og stabilitet.
 

3.  SAMMENFØYNING AV HJØRNER. Den mest holdbare sammenføyning av hjørner i rammer av treverk oppnås med såkalt "hull og tapp" skjøting, der den ene rammen har en tapp og den andre et hull, som så limes sammen. Mens andre bruker plugger til rammeskjøtene, anvender Norman alltid denne holdbare metoden, som har vist seg å tåle tiår etter tiår med daglig bruk av skoddene.

5.  MALING SOM IKKE GULNER. Alle malte skodder fra Norman leveres med en patentert polypropylen overflatebehandling som har en utrolig styrke mot skader, er usedvanlig lett å rengjøre, og som har en unik fargefasthet som gjør at de selv etter mange år ikke vil gulne eller falme. Denne malingen tåler også både høye temperaturer og høy luftfuktighet og gjør at skoddene også kan brukes på badeværelser uten å ta skade av det.

7.  SKJULT BETJENING. Ønsker du skodder med skjult betjeningsstang, har Norman markedets suverent beste løsning. Lamellene kan vris tilsynelatende helt uten betjeningsstang i det hele tatt og hemmelig-heten er et system med tannhjul som ligger innebygget i skoddenes rammer. Resultatet blir en jevn, presis og helt lydløs vridning av lamellene som fungerer like godt i år etter år uten vedlikehold.

9.  FCS SERTIFISERT TREVERK. Norman har egne skogsområder der alt trevirke dyrkes og utvinnes etter bærekraftige og godkjente metoder - direkte fra Norman til dine vinduer.

 

Klikker du på bildet over, vil du finne inspirasjon og se alle mulighetene med skodder fra Weba...! 

 Se video om den unike kvaliteten på Norman Shutters her.

 Se video om  Invisible tilt her.

                                                                                                                         

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      2.  TØRKING AV TREVERK Treskoddenes fuktighetsnivå blir hos Norman tilpasset klimaet på leveringsstedet. Alt treverk fra Norman blir langtids-tørket og denne unike prosessen hindrer at treverket krymper eller sveller opp etter at skoddene er montert.

4.  KVARTSAGDE LAMELLER Der andre leverer flatsagde lameller som ofte kan vri seg, bruker Norman kvartsaget treverk i alle skodder som er produsert i white teak. Denne metoden gir tettere porer i treverket, et flottere resultat når skoddene beises, og mindre risiko for vridning.

6.  SKJULTE MAGNETER. Med skodder fra Norman er det en selvfølge at alle magnetene er skjult og dessuten innfelt, slik at man ikke risikerer å få lysinnslipp, Resultatet blir et mer holdbart system med tettere lukking og alle deler skjult, også fra utsiden.                                                              


8.  DEKORATIVT TILBEHØR. Norman leverer dekorativt tilbehør til alle formål, inkludert håndtak med ring, knotter, panel-låser og hengsler i mange utførelser.


10. BEGRENSET LIVSTIDS-GARANTI. Pålitelighet og produkter av høyeste kvalitet er alltid Normans målsetning - og gir derfor også bransjens beste garantiordning. Se mer på Normans hjemmesider.


Design og Måltaking av Weba Skodder

Slik velger du design  

Norman Shutters fås i 3 lamellbredder. Du kan velge mellom 63mm  eller 89mm som er standard eller 47mm mot tillegg i pris. I tillegg kan 114mm lameller leveres på skodder i vår premium kvalitet, white teak.

Du kan også velge om du vil ha synlig eller skjult betjeningsstang, og om betjeningen skal være midt på eller i høyre eller venstre side av panelene.

Med skjult betjeningsstang på Weba skodder får du en smart løsning der stangen ikke er synlig hverken på innsiden eller på utsiden av panelene. 

Slik velger du monteringstype

Måltaking må gjøres nøyaktig og skal alltid oppgis i millimeter. Som illustrasjonen over viser, må vi ha 3 mål på bredde og 3 mål på høyde, i tillegg til mål på begge diagonalene for å kontrollere at vindusnisjen er vinkelrett.

Du kan velge mellom to monteringstyper, enten i nisje eller på vegg, og den mest vanlige er å montere skoddene i nisjen. Man velger da ofte å plassere skodden helt ytterst i nisjen, slik at panelene kan åpnes 180 grader og legges flatt med veggen når de åpnes helt. På tegningene over er vist hvilke dimensjoner som må hensynstas før man bestemmer monteringstype.                                                                                


Skodder Modelloversikt

Her kan du finne en oversikt over de vanligste modelltypene som vi selger mest av, men det fins også mange andre muligheter. Spør oss om råd, så hjelper vi deg å finne den beste løsningen på dine vindusskodder.

Skodder med 1 dør - enkelt panel

Skodder med 2 dører - enkle paneler

Skodder med 3 dører - 1 enkel og 2 hengslet

Skodder med 4 dører - 2 + 2 hengslet

Skodder med delte dører - 2 oppe og 2 nede

Skodder cafe-style - med 2 enkle paneler