Gardinstenger i tre

Gardinstenger i          tre
 

Weba importerer gardinstenger i tre fra Zabala Group 1958, et familieeiet selskap som i mer enn et halvt århundre har vært engasjert i produksjon av treprodukter. Fabrikken har hånd om hele prosessen fra skogsdrift, via sagbruk til produksjon og ferdiggjøring av treprodukter.

Gardinstenger i tre fra Zabala har fokus på miljø og kvalitet som sitt varemerke. Hos Weba finner du Norges største utvalg i farger, design og dimensjoner på trestenger.

Se presentasjonen til høyre for mer inspirasjon. Under kan du se og laste ned pdf-katalogen og få oversikt over farge-koder. I tillegg kan du også få spesialmalt stengene i din egen fargekode.

For mer informasjon om våre gardinstenger i tre, ta kontakt med oss eller en av våre forhandlere.

Klikker du på bildet til høyre kan du se våre mest populære serier...!

se vårt store utvalg i gardinstenger av tre

ø35 classic

Ø35 CLASSIC er en del av vårt store program i Classic trestenger. Denne serien kommer i forskjellige tykkelser, ø28, ø35, ø45 og ø63mm, og leveres i hele 17 forskjellige malte farger i tillegg til 6 beisfarger.

Denne serien kan også spesialmales etter kundens egen fargekode når du ønsker en spesiell fargetone som skal matche til interiøret.

Dessuten tilpasser vi også alle våre trestengen til karnapp og hjørneløsninger. Spør oss om pris.                   

ø28 mix & match

Ø28 MIX & MATCH er en serie med et mer moderne uttrykk der trestengenes sjarm og store utvalg i farger kan kombineres med spyd i glass, metall og tekstil.

Spydene Cord leveres i 8 forskjellige tekstilfarger som gjør det enkelt å matche fargen til gardinene, mens metall-delene og holdere kommer i 6 forskjellige metallfarger som passer fint til trestengene.  

Her kan du virkelig være kreativ og designe din egen gardinstang...!                                                           

ø30 classic aldret

Ø30 CLASSIC ALDRET er en serie i valnøtt og eik som passer fint inn i klassiske interiører der man ønsker et mer rustikt preg. Her er brukt malingsteknikker som fremhever furer og årringer og gir trevirket et gammelt uttrykk.

I serien TOSCANA ALDRET er den mørke kontrastfargen byttet ut med en lys farge som gir et mer slitt uttrykk.

Og i serien COTTON ALDRET er det brukt lyse pastell-farger i blått, grønt og rosa som gir assosiasjoner til vår og sommerlette fargertoner.

 

gardinstenger til hytte

Er du på jakt etter et unikt gardinoppheng som vil passe spesielt godt til hytten?

Da bør du vurdere vår nye serie ø35 Ekte Eik som leveres ferdig beiset i Jotuns flotte interiørbeiser. I denne serien kan du velge mellom tradisjonelle spyd som passer godt til hyttestil, eller minimalistiske metallspyd som passer inn i alle moderne interiører.

Vi kan også spesialmale eller beise denne serien. Du sender oss bare fargekoden, så ordner vi resten.

 

ø35 Ekte Eik

 

ø35 ekte eik

Ø35 EKTE EIK er en helt ny serie i gardin-stenger som er produsert i ekte eik heltre. Beisfargene er hentet fra Jotuns interiør-beiser, og kommer i fargene Hvitkalket, Værbitt, Patinagrå, Valnøtt, Mokka og Kullsort.

Det flotte eikemønsteret kommer derfor godt frem og gir disse stengene et elegant og eksklusivt preg. Denne serien kan leveres både som tradisjonell gardinstang med ringer eller med innfelt glideskinne uten ringer.

Hos weba kan du også få spesialmalte stenger i tre

Du kan lese mer om spesialmaling av gardinstenger i tre HER.