Gasta Design

Tilbehør til gardiner

Gasta Design
Tilbehør til gardiner

gardintilbehør

Hos våre forhandlere kan du finne et stort utvalg i tilbehør til gardiner, som f.eks Rynkebånd, Wave-bånd, Liftgardin-bånd, Maljer og Wire-oppheng, samt Dusker og Gardinholdere og Dekorbrett.

Til deg som ønsker å fornye interiøret uten å investere i nye gardiner, er Dekorbrettene en interessant mulighet, Disse kan henges opp utenpå eksisterende gardinoppheng, eller solskjerming og gir dermed vinduene en helt ny "look" på enklest mulige måte.

Se en liten presentasjon av WEBA gardinutstyr i brosjyren til høyre. For mer detaljert informasjon, se produktkatalogen som du også kan laste ned.

For mer informasjon om vårt tilbehør til gardiner, ta kontakt med oss eller en av våre forhandlere.

 

Klikker du på bildet til høyre kan du se våre mest aktuelle produkter...!

Se vårt store utvalg av tilbehør til gardiner

Ekstra brede rynkebånd

Dette er rynkebånd for "de  store anledninger" for å si det på den måten. Disse båndene er  hele17cm høye, og er ypperlig egnet der man f. eks. har stor takhøyde eller ønsker å lage en spesiell look, hvor gardinene skal spille en fremtredende rolle i interiøret.

Disse båndene koster ikke mye mer enn vanlige bånd men gir en forbløffende effekt - et interiør som oser av eksklu-sivitet og high-class....!    

Gardintips: Selv den enkleste og rimeligste tekstil kan se eksklusiv og elegant ut om man bruker riktig type bånd og gardinoppheng. Vær bevisst på dette så får du et vellykket resultat...!                                                  

Brede rynkebånd

Det lønner seg alltid å bruke brede bånd til alle typer gar-diner. Gardinene henger da mye penere og gir en flott overgang mellom oppheng og gardin. 

Karajan (76mm) er vårt mest solgte bånd med flotte “blyantfolder”,

Vivo (80mm) gir et klassisk og utrolig elegant 3-fold møns-ter. Vi har også et nydelig 2-fold bånd som kan benyttes når man vil lage "pinch-pleats". Se art.188 Barbarella.

Disco-båndene (100mm) benyttes når man ønsker å lage en stilig “hippe”-effekt. Ønsker du gardiner med "hotell-stil"   er dette den perfekte løsningen.                                       

Wave-bånd

En viktig trend de siste årene har vært wave-gardiner, som med sitt enkle og rene uttrykk passer fint inn i moderne og funkis-inspirerte miljøer.

Hos WEBA finner du wave rynkebånd i 3 varianter. Slalom-båndet benyttes for å lage faste Wave-folder, og man må da også ha en skinne med glidere på snor.

Wave-båndet gir samme effekt, og brukes uten glidere på snor, ettersom det har rynkesnorer som automatisk dan-ner wave-folder når det rynkes inn. 

Monsoon benyttes når man vil tre gardinene direkte inn på stangen.

Maljer - plast eller metall...?

Hos WEBA får du maljer både i plast og metall, men det er ingen tvil om hva som er best.

Plastmaljer har ofte en tendens til å sprette opp, spesielt på litt kraftige stoffer, og ser selvsagt litt uekte ut.

Med Metallmaljer får gardinene et mye mer eksklusivt preg, og maljene, som settes på med en egen maljepresse, vil aldri kunne falle av. 

Og best av alt - våre nye Metallmaljer koster ikke særlig mer enn maljer i plast.

Unikt utvalg i snorer og tie-backs.

Vår serie Pearl Collection er en særdeles flott kolleksjon i dusker, tie-backs og border som produseres i Spania.

Kolleksjonen inneholder alle typer tilbehør både med og uten perler i et unikt utvalg og fantastisk flotte fargekom-binasjoner.

Tie-backs kommer i to typer. med og uten perler, i tillegg til nøkkeldusk og en flettet tie-back. Border og frynser fås også med og uten perler, så her er det lett å være kreativ.

Vi fører også alle typer kroker og gardinholdere.

Den lille forskjellen.

For deg som er opptatt av detaljene har vi i WEBA også en stor serie i lekkert tilbehør som gardinholdere, bøyler og rosetter.

Hos WEBA finner du alltid et stort sortiment av forskjellige typer tilbehør som kompletterer dine nye gardiner og hjelper deg å skape din egen stil.

Her er vist noen av våre gardinholdere som kan benyttes når du ønsker å drapere gardinene ut til siden.

Du kan se mer i WEBA-katalogen lenger nede på siden.

Genialt og enkelt.

WEBA Dekorbrett er en unik løsning til alle vinduer der man ønsker å skjule gardinskinner, panelskinner, lamellskin-
ner eller rullegardiner.

Dekorbrettene er også godt egnet ved fornyelse av gamle gardiner ved at man kan montere dekorbrettet utenpå den eksisterende løsningen. 

WEBA Dekorbrett kommer i 2 typer, enten MDF trukket med polyester duk i treimitasjon, eller Dekorbrett Regolo i hvitlakkert eller alu-farget aluminium.

lett og luftig minimalisme.

Wire-oppheng er det ikke så ofte man ser i de "tusen hjem", så dette er virkelig et produkt for stilsikre fein-smekkere som er på jakt etter et helt spesielt uttrykk som skal prege interiøret.

Her kan man glemme alt man har lært om rynkebånd og flotte gardinhoder, isteden kan gardinene gjerne henge "soft" og i dype folder mellom opphengskrokene.

Det skal være et luftig, lett og ledig uttrykk - som skapt for minimalisme eller et industrielt interiør. 

til gardiner og tie-backs

Magnet-opphengene er i all sin enkelhet et utrolig anvende-lig produkt. 

Til oppheng av gardiner er det unødvendig å sy på rynke-bånd,. Gardinhodet kan gjerne være "soft" og synke ned mellom magnet-opphengene.  Dette gir et løst og luftig uttrykk og man trenger da heller ikke så mange oppheng.

Til tie-backs er magnet-oppheng også ypperlig egnet, og man unngår å måtte lage hull i veggen til fester. De henger av seg selv, og gir stor fleksibilitet i utforming av draperiene.