Gardinstenger, gardinoppheng og solskjerming

Gardinoppheng, solskjerming og gardiner for kontor, skoler og offentlig miljø

I denne guiden presenterer vi et stort utvalg av våre beste løsninger på gardinstenger og solskjerming til bruk i kontorer og offentlig miljø. Ved å klikke på bildet under kan du gå inn i brosjyren og se mer.

Her er noen av våre flotte løsninger:

Bredt utvalg av gardinskinner - til alle typer behov. Fra de enkleste løsninger den skinnene skal være mist mulig synlig til runde eller firkantede skinner der designet utgjør en viktig del av interiøret.

Weba Dekorbrett - en unik løsning til alle vinduer der man ønsker å skjule gardinskinner, panelskinner, lamellskinner eller rullegardiner

Solskjerming med Screen tekstiler - et uvurderlig hjelpemiddel for effektiv filtrering og demping av sollyset som gir behagelig innelys uten blending og generende reflekser på dataskjermene. Stort utvalg i tekstiler og løsninger fra Mottura.

Rullegardiner for innbygging i tak - Topbox 4140 fra Mottura er en løsning for motoriserte rullegardiner som er spesialutviklet for skjult montering i nedsenkede tak.

Akustisk soskjerming - god akustikk i et rom kan være en stor utfordring. Création Baumann har derfor videreført sin unike akustiske tekstilkolleksjon til også å kunne anvendes som funksjonell lydabsorberende solskjerming.

Solskjerming med designfaktor - Multishade er en spennende nyhet som kombinerer det beste fra rullegardiner og persienner. Multishade har to lag med gjennomsiktige striper som kan forskyves for å regulere innsyn og sollys