WEBA GARDINSTENGER I TRE

WEBA GARDINSTENGER I TRE

her kan du se vår store kolleksjon i Classic gardin-stenger, som er produsert i tre og leveres i mange tykkelser. det unike med denne kolleksjonen er vårt store utvalg i tilbehør og farger, som gir deg helt nye muligheter for tilpasning til fargene du har valgt i interiøret.

Gardinstenger i klassisk og tidløs design.
Vår store kolleksjon i Classic trestenger er alltid høyaktuell. Vi arbeider kontinuerlig med å tilpasse fargene i denne serien i til det som skjer på interiørfronten med nye stiler og fargetrender, og kan tilby Norges suverent største utvalg i farger. Og dessuten, dersom du ikke finner din farge i vår standard-kolleksjon, kan vi spesialmale stengene i nøyaktig den fargen du måtte ønske. I tillegg har vi et stort utvalg i tykkelser og et mangfold i design på endeknopper og holdere som gir deg tilpasningsmuligheter langt utover det vanlige, Vi tilpasser også denne serien på mål uten tillegg i pris.

Se vårt kjempestore utvalg i farger
Stengene i denne serien males og beises på vårt eget malerverksted i Bergen, og vi kan nå tilby hele 17 standard-farger i malte kvaliteter og 6 farger i beiskvaliteter samt 3 patinerte farger. I tillegg kan vi mot et lite pristillegg også male og beise stenger etter din egen fargekode. Se fargekart på Weba Trestenger.

Glatt eller riflet stang:
ø45, ø35 og ø28 kan man velge som glatt eller riflet stang – noe som gir enda større mulighet for å tilpasse løsningen til din egen personlige smak og stil.

Valgmuligheter:
Standardfarger – 17 malingsfarger, 6 beisfarger, 3 patinerte farger
Spesialmaling – velg din egen fargekode
Patinering –når stengene skal ha en «old look»
Gulling – når du ønsker en gylden overflate
Vi hjelper deg med tilpasning til karnapp og hjørneløsninger

Se katalog Weba Trestenger