Sturle Frøysland

Akustisk solskjerming fra Création Baumann

Sturle Frøysland
Akustisk solskjerming fra Création Baumann

Vi kan nå tilby lyddempende solskjerming fra en av verdens ledende tekstilprodusenter. Med disse tekstilene kan du dempe støy og få bedre akustikk.

God akustikk i et rom kan være en utfordring både på arbeidsplasser og i private hjem, og Création Baumann, som er prisvinnende tekstilprodusent for hele verdensmarkedet har derfor videreført sin unike akustiske tekstil-kolleksjon til også å kunne anvendes som funksjonell lydabsorberende solskjerming.. Med noen av disse tekstilene får du dermed en unik mulighet for å kontrollere både sollys, utsikt, innsyn, og akustikk til et behagelig nivå.

I Baumann-kolleksjonen vil du oppdage et univers av dekorative og avanserte design og mønstre som gir deg helt nye muligheter for kreativ interiør-dekorasjon. Med solskjerming fra Baumann får du optimal farge- og lyskontroll samtidig som du kan skape de mest forbløffende dekorasjonseffekter.

Baumann solskjerming kommer i mange farger, mønstre og strukturer basert på de aller beste produksjons-prosesser, og leveres samtidig med intelligente mekanismer og tekniske løsninger i topp-klasse.  

Baumann rullegardiner leveres med fjær, kjede eller motorisert betjening og leveres med en monteringsprofil som gir enklere montering og perfekt tilpasning. 

Baumann lamellgardiner betjenes med snor, mono-betjening eller motorisert, og leveres med tyngdelodd innsveiset i tekstilen og er vaskbare.

Panelgardiner fra Baumann er tilgjengelig i mange størrelser og design, og kan tilbys med 2-, 3-, 4- eller 5-spors skinner, enten håndbetjent, med snortrekk eller motorisert. De er også lette å ta ned og renholde ettersom de kan vaskes.